Plaats een recensie

Uw (nick)naam:
Categorie:
Uw recensie:

Alle recensies


Gwenda, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige 23 February, 2018 - 23:09:02
--------
Letterlijk en figuurlijk een krachtgerichte training voor professionals, gericht op mogelijkheden en kansen voor nu & in de toekomst te vergroten door meer gebruik te maken van eigen kracht. Die je ook door kunt geven aan cliënten door de praktische handvaten en oefeningen waardoor meer happy in je lijf bereikt wordt.
Uiteraard kan je ook geconfronteerd worden met eigen drempels en blokkades maar hierin wordt je goed begeleid in een vertrouwde en veilige omgeving. De aandacht en oprechte betrokkenheid maken de interactie tussen Melissa, Machiel en andere professional(s) dat je het geleerde zeker wilt doorgeven. Na afloop hooguit een beetje spierpijn maar dan heb je voor die dag zeker goed bewogen.
Kortom een goede investering in jezelf en in je beroep, zonder al te veel te praten. Zeker een aanbeveling voor organisaties die werken met mensen met o.a. een (seksueel) misbruik verleden.

AnnaH Maria van Heezik 03 October, 2017 - 09:24:22
--------
Je denkt er liever niet meer aan.
De herinneringen stop je het liefste heel diep en ver weg.
Toch op onverwachte momenten grijpt het je letterlijk en figuurlijk naar de keel.
Het stagneert je leven ook al denk je van niet.
Een aankondiging van de Wezz-training op Facebook (2016) raakte me,
het was tijd om de geesten uit het verleden aan te gaan.
Te lang hadden ze in de weg gestaan.
Op professionele wijze werden we stapje voor stapje door
Melissa en Machiel begeleid in ons persoonlijke verhaal.
Want ook in de groep is er ruimte voor jouw eigen verhaal.
Tijdens de Wezz-training heb ik opnieuw kennis gemaakt met mijn eigen kracht
en heb de macht weer over mijn eigen leven kunnen en durven nemen.
Gun het jezelf om weer vanuit zelfvertrouwen te leven.
Er is een andere weg te gaan dan je tot nu toe hebt gedaan.
AnnaH Maria van Heezik

Leen 14 June, 2017 - 14:22:30
--------
Ik heb ondertussen zowel Wezz training 1 als 2 gedaan.
Voor mij werkt de combinatie van lichaamswerk met zelfverdediging wel. Zo is er ruimte en ondersteuning als je dingen tegen komt die je moeilijk vindt of waar je op blokkeert en dat mis ik vaak in een ‘gewone’ les zelfverdediging.
Door het lichaamswerk ben ik me meer bewust geworden van mijn moeizame ademhaling en spanningen die in mijn lijf zitten. Daar wil ik nog wel verder mee aan de slag.
Ik heb geleerd dat er zoveel meer mogelijkheden zijn dan dat je zelf denkt, dat er altijd wel iets is dat je kan doen, dat je niet zo machteloos bent. Dat vind ik heel erg positief.
Melissa en Machiel zijn echt heel fijne, respectvolle en betrokken begeleiders. Ze geven me echt het gevoel dat ik er mag zijn, met alles wat er was, dat is heel erg nieuw voor mij.Nadeche 22 March, 2017 - 15:14:35
--------
Ik ben zeer positief over de individuele sessies van Happy in je lijf.
Het zorgde ervoor dat ik steeds een stapje verder uit mijn comfort zone durfde te komen zonder dat ik mij daar vervelend bij voelde. Ik leerde duidelijk mijn grenzen aan te geven en aan te kunnen geven waarom ik bepaalde grenzen had en waar ik dan precies moeite mee had. Elke sessie ging een stapje verder dan de vorige, mits ik dit zelf aangaf. Ik kreeg daar de ruimte voor en er werd geluisterd maar ook op de juiste momenten juist een beetje gepusht om het toch te proberen. De dingen die ik geleerd heb met betrekking tot luisteren naar mijn eigen gevoel en deze op een voor mij fijne manier te kunnen uiten heb ik zeker in de praktijk gebruikt en deze gebruik ik nog steeds.
Ik kan niet anders zeggen dan positieve ervaring die ik heb opgedaan en waar ik zeker mee zal blijven werken en hopelijk groeien.
Doordat ik mij beter leerde te uitten, groeide ook mijn zelfvertrouwen en het gevoel er ook gewoon te mogen zijn. Ook als ik boos ben, verdrietig of juist erg blij.

Registreer voor onze nieuwsbrief!


Uw e-mail adres: (*)

Uw voornaam

Uw achternaam