Happy in je Lijf Groep!

Een groep van 4-8 vrouwen die, in verbinding met elkaar, zichzelf persoonlijk willen ontwikkelen. Ik geloof erin dat als we meer met elkaar communiceren over dagelijkse problemen, die normaal onbesproken blijven vanwege schaamte/ taboe, we spanningen, depressies, eenzaamheid, onzekerheid....etc. kunnen verlagen, wegnemen of voorkomen. Hierdoor is er meer ruimte voor vreugde, liefde, kracht, zelfvertrouwen etc.....

Thema's ontstaan vanuit de groep en de groep zal aangeven waar zij behoefte aan heeft. Vanuit een lichaams- en ervaringsgerichte therapie achtergrond zal ik jullie hierin ondersteunen, handvatten aanreiken en begeleiding bieden. Het kan zijn dat we gaan dansen, praten, zingen, ontspannen of de natuur in gaan. We zullen altijd starten en eindigen met een deelronde waarin iedereen expressie kan geven aan wat er leeft.

Daarnaast zal er een besloten groep op FB aangemaakt worden speciaal voor deze groep om tussentijds met elkaar in contact te kunnen blijven.

Je kunt hier je telefonisch of per mail aanmelden.

Bij min. 4 aanmeldingen zal de groep van start gaan op de eerst komende 2e zondag van de maand.  


Bijeenkomsten:

Iedere 2e zondag middag van de maand (behalve in de zomervakantie).  van 13:00 tot max.17:00 . Een totaal van 10 bijeenkomsten.

Lokatie:

K.P. van der Mandelelaan 50, 3062 MB Rotterdam.

Kosten:

€ 300 (incl. 21 % btw) voor 10 bijeenkomsten. (€ 30. incl. 21% btw per bijeenkomst)

Betalingsmogelijkheden:

1. in één keer vooraf betaal je slechts € 280 (incl. 21 % btw)

2. in 2 delen: 1e helft € 145 (incl. 21 % btw) vooraf en 2e helft € 145 (incl. 21 % btw) vóór de 5e bijeenkomst.

3. per bijeenkomst € 30. 

 

 Algemene voorwaarden. 

Voor wie?

Registreer voor onze nieuwsbrief!


Uw e-mail adres: (*)

Uw voornaam

Uw achternaam